OGLASI / OBAVIJESTI

Maturalna ekskurzija

 

17.09.2023 17:57
Slika
 
Maturalna ekskurzija u Španiju  je jedno od najuzbudljivijih putovanja koje smo odabrali za destinaciju.
 
Putovanje je započelo posjetom Veneciji, čarobnom gradu smještenom na vodi, koji je poznat po svojoj bogatoj historiji i romantičnom šarmu.
 
Dok smo se šetali kroz uske uličice i prelazili predivne kanale na gondoli, shvatili smo da Venecija ima izuzetan historijski značaj.
Bili smo oduševljeni posjetom Bazilici sv. Marka i njenim predivnim mozaicima. 
Također smo imali priliku posmatrati Rialto most, jedan od najstarijih mostova u gradu, koji je svjedok mnogih povijesnih događaja.
 
Nakon Venecije, nastavili smo putovanje prema Lago di Garda, gdje smo se smjestili u prekrasnom konaku s pogledom na jezero. 
Ovdje smo imali priliku uživati u bazenima i opuštenim aktivnostima na obali jezera. Uživali smo u prekrasnom krajoliku oko nas, dok smo istovremeno učili o bogatoj historiji ovog područja.
 
Nastavak putovanja sa agencijom Trans Tourist vodič Sanjin Terzić, vodi nas u slikoviti gradić Nica, koji se nalazi na francuskoj rivijeri. Planiramo uživati u prekrasnim plažama, plivati u tirkizno plavom moru i sunčati se na bijelim pješčanim plažama, kao i učestvovati u brojnim zabavnim aktivnostima koje su organizirane za nas.
 
Maturalna ekskurzija u Španiju  je odličan izbor. 
Spoj bogate historije, prekrasnih destinacija i nezaboravnih trenutaka. Ovo je putovanje koje ćemo dugo pamtiti.
0 0